miércoles, 2 de marzo de 2011

Les activitats manuals són el millor passatemps perquè els nens desenvolupin la seva imaginació i fantasia, alhora que enriqueixen la seva capacitat intel·lectual.


1 comentario:

  1. Ens ha agradat molt el vostro blog perquè nosaltres també pensem que les manualitats són molt important en nens petits perquè mitjançant aquestes el xiquet treballa les destresses manipulatives d'una manera lúdica. A més, aquestes activitats comporten el treballar altres aspectes molt importants com és el reciclatge i el cuidat al medi ambient, cosa que hi ha que inculcar des de les primeres edats.
    D'altra banda, amb les manualitats, es fomenta dos tipus de relacions fundamentals al món educatiu. D'una banda, la relació familia-escola, ja que el centre aprofitarà les activitats programades per a demanar la col·laboració dels pares, aportant materials necessaris per a realitzar-les. I, d'altra banda, la relació entre els pares i els fills també es veurà beneficiada, ja que les activitats fetes en classe, els xiquets podràn realitzarlas junt als seus pares.
    Us donem la enhorabona pel vostre acertat blog i esperem més manualitats.

    ResponderEliminar