miércoles, 2 de marzo de 2011

Marca-pàgines




El marca-pàgines és un excel·lent complement de qualsevol llibre, sigui per la seva utilitat com per la seva imatge. A més, pot convertir-se en un preciós detall per a un regal per al Dia de la mare, Dia del pare, per a regalar als avis o a algun amic.



Una activitat ideal, amb la qual els més petits de la casa es divertiran construint-la i jugant amb ella. Es tracta de fer bonics i pràctics marca-pàgines de tela de diversos colors. Una idea senzilla i bonica per a estimular la creativitat dels nens, i un preciós regal per a les mamàs o els avis


Material necessari:

- *Retazos de tela estampada

- Cartolina

- Cola, tisores

- Regla i llapis

- Cintes de ras, no molt ample

- Una *perforadora


Passos a seguir:

1- Amb l'ajuda d'una regla, cal dibuixar un rectangle de 5 X 15 cm, i posteriorment retallar-lo.



2- En una cara del rectangle, aplicar cola en tota la superfície.



3- Pegar el rectangle pel costat contrari de la tela, i estirar-lo bé. Quan estigui bé pegat, pinzellar l'altre costat del rectangle amb cola i pegar-lo a l'altre costat de la tela. Esperar que s'assequi.



4- Una vegada sec, cal retallar els costats que sobren de la tela, acompanyant el dibuix del rectangle.



5. En aquest pas cal utilitzar la *perforadora per a realitzar un petit forat en la part central d'un dels extrems del marca-pàgines.



6- A continuació, cal passar la cinta pel forat, lligant-la perquè no se surti.



7- I aquí tenim els nostres marca-pàgines. Un perfecte detall perquè els vostres fills regalin als seus *amiguitos i companys del *cole

1 comentario:

  1. Ens ha paregut molt original la idea dels marca-pàgines ja que expliqueu com s'ha de fer i és una activitat prou entretinguda per trebllar a classe amb els alumnes.

    ResponderEliminar